TRANSFERDE YETKİ BATURAYGİL'DE

TRANSFERDE YETKİ BATURAYGİL’DE
Eskişehirspor’da yönetim transferde tek yetkili olarak başkan yardımcısı Fatih Baturaygil’i görevlendirdi.Özellikle süper lig takımları Es-Es’li oyuncuları takibe alıp, nabız yoklarken, menajer ve kulüpler transfer için...

Eskişehirspor’da yönetim transferde tek yetkili olarak başkan yardımcısı Fatih Baturaygil’i görevlendirdi.özellikle süper lig takımları Es-Es’li oyuncuları takibe alıp, nabız yoklarken, menajer ve kulüpler transfer için Baturaygil ile görüşme yapacak.  


Başkan yardımcısı Fatih Baturaygil “Bizim her oyuncumuz çok değerli. Eğer ki futbolcularımıza talipli varsa resmi teklif ile gelirler. Ama kimseyi bedavaya veremeyiz.  İç transferde ise oyuncularımız ise görüşüyoruz. Anlaştığımıza imza attıracağız” dedi.


SüPER LİG TAKIMLARI YERLİ PEŞİNDE


Dünya genelinde etkili olan Koronavirüs salgını spora da darbe vurdu.  özellikle salgının futbola vurduğu ekonomik darbe maddi anlamda daha da sıkıntılı bir sürece girilirken, süper lig takımları da yeni sezonun planlamasına şimdiden başlayarak yerli gençlere yönelmeye başladı.


ES-ES’Lİ OYUNUCULAR GöZDE


Eskişehirspor’un gençleri gözde olurken, yönetim kurulu bu konuda oldukça hassas.Bir çok menajer siyah-kırmızılı takımın genç ve milli oyuncularına kanca atarken,  yönetim kurulu hiçbir oyuncuyu bedava takımdan göndermek istemiyor.


BATURAYGİL TEK YETKİLİ


Yönetim kurulu transfer konusunda başkan yardımcısı Fatih Baturaygil’e tam yetki verdi. Es-Es’li oyunculara talip olacak olan takım ya da menajerler Baturaygil ile görüşecek.


“RESMİ TEKLİF BEKLİYORUZ”


Son günlerde özellikle Metehan Altunhbaş ve Buğra çağlıyan gibi oyuncular gündeme düşerken, bu konuda başkan yardımcısı Fatih Baturaygil “Gençlerimiz çok yetenekli. Tabi ki gündemde olacaklar. Eğer oyuncularımıza talip olan takım varsa bize resmi teklif ile gelirler görüşürüz. Yönetim olarak hiçbir oyuncumuzu bedava göndermek istemiyoruz” dedi.


“GöRüŞMELERİMİZ SüRüYOR”   


Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan oyuncular ile ilgili de görüşlerini aldığımız Baturaygil “Oyuncularımız ile ilk görüşmeleri yaptık. Yine görüşeceğiz ve en kısa zamanda teklifimizi kabul edenler ile sözleşme uzatacağız. çok büyük bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum” dedi.  


 “SORUNLARI çöZMEYE çALIŞIYORUZ”


Yönetim olarak ellerinden geleni yaptıklarını da söyleyen Baturaygil “Göreve geldiğimiz günden itibaren yönetim olarak kendi imkanlarımız doğrultunda elimizden geleni yapıyoruz. Bayram öncesi gerek personel gerekse oyunculara ödeme yaptık. Yine yapacağız. Bunun yanında tesisteki tüm ihtiyaçları karşılayarak hiçbir sorun olmaması için uğraşıyoruz” dedi.   

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.