"ARTIK GENÇLERİ OYNAT"

“ARTIK GENÇLERİ OYNAT”
Ligdeki hiçbir iddiası kalmayan Eskişehirspor’da kalan maçlarda gençler sahada olacak. Bu konuda yönetimin teknik heyet ile bir görüşme yaptığı öğrenildi.Ligde çok genç bir ekip ile savaş veren ve son maçta Altay ile berabere...

Ligdeki hiçbir iddiası kalmayan Eskişehirspor’da kalan maçlarda gençler sahada olacak. Bu konuda yönetimin teknik heyet ile bir görüşme yaptığı öğrenildi.


Ligde çok genç bir ekip ile savaş veren ve son maçta Altay ile berabere kalarak ligden düşmeyi garantileyen Eskişehirspor son 4 karşılaşmada prestij mücadelesi verecek.


Başkan Mustafa Akgören ve bazı yöneticilerin teknik direktör Mustafa özer ile bir görüşme yaptığı ve kalan 4 maçta başta Muhammed, Ebrar ve Buğra olmak üzere sezon içinde profesyonel yapılan ve A takımla antrenmanlara çıkan oyuncuları oynatması konusunda uyarıldığı öğrenildi.


Gençleri yeni sezona hazırlayan özer hocanın da bazı tecrübeli oyunculara erken izne göndereceği ve kalan 4 maçta daha genç bir ekip ile maçlara çıkacağı belirtildi. Perşembe günkü ümraniye maçı ile birlikte gençler sahada olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.