SENANUR KAYTAN'I TEBRİK ETTİLER

SENANUR KAYTAN’I TEBRİK ETTİLER
  Öncü Gençlik Spor kulübü’nün Instagram hesabında başlattığı spor konulu bilgi yarışmasında dereceye girenlerden biri de Eskişehir’de Osmangazi üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünde okuyan Senanur Kaytan oldu. ESİMDER...

 


 


öncü Gençlik Spor kulübü'nün Instagram hesabında başlattığı spor konulu bilgi yarışmasında dereceye girenlerden biri de Eskişehir'de Osmangazi üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünde okuyan Senanur Kaytan oldu.


 


ESİMDER binasında gerçekleşen ödül törenine ESİMDER başkanı Av. Mustafa özkan, öncü Spor kulüp başkanı Hasan Aktaş, spor koordinatörü Rauf Şangar  katıldı. 4.lük ödülü olan Dumble seti ve çeşitli hediyeler Senanur Kaytan'a verildi.


ödül töreninde konuşan Hasan Aktaş "Dünya'da ve Türkiye'de yaşamış olduğumuz pandemi dönemi bizlere yeni alışkanlıklar ve hayatımızda yeni yaşam koşulları belirledi. Bu dönemden en çok etkilenen bir kesimde gençlerimiz oldu. Enerjilerini ve üretkenliklerini sosyal hayatlarına geçirmekte eksik kaldılar. Biz de bu eksikliği gidermek için,     öncü Spor kulübü İstanbul genel merkezi tarafından resmi ınstagram hesabında gençlerimizin spora olan sevgi ve ilgilerini arttırmak için, tüm öğrencilere açık bilgi ve eğlenme amaçlı bir yarışma düzenlendi. Her hafta canlı olarak ünlü bir ismin katıldığı bu aktivitenin ikinci haftasında Eskişehir'den katılan Senanur kardeşimizin 4.cü olması da bizi de ayrıca sevindirdi.


. Eskişehir'de altı branşta hizmet etmeye çalıştığım kulübümüze, sosyal medyada da takip eden, yarışmalarımıza katılan tüm öğrenci arkadaşlarımıza ve sporcularımıza buradan tekrar teşekkür ediyor, herkese sağlıklı, mutlu, başarılı ve spor dolu günler diliyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.