FATURA AĞIR OLDU

FATURA AĞIR OLDU
Türkiye Futbol Federasyonu Disiplin Kurulu,Eskişehirspor-Altay maçının cezalarını açıklarken fatura yine Es-Es’e kesildi.  KOŞUVAK BAŞLATTIEskişehirspor ile Altay arasında oynanan maçta Altay 2-2’lik eşitliği yakaladıktan...

Türkiye Futbol Federasyonu Disiplin Kurulu,Eskişehirspor-Altay maçının cezalarını açıklarken fatura yine Es-Es’e kesildi.  


KOŞUVAK BAŞLATTI


Eskişehirspor ile Altay arasında oynanan maçta Altay 2-2’lik eşitliği yakaladıktan sonra Altay Teknik Direktör Yalçın Koşukavak, Eskişehirspor teknik heyetinin bulunduğu kulübeye dönerek “Kimden nemalanıyorsunuz, küme düşen takım böyle mi oynar” ifadeler kullandı. üstelik bu ifadeler birçok kişi tarafından çok net bir şekilde duyulurken ardından Eskişehirspor kulübesinden tepki geldi ve ortalık karışmıştı.


ES-ES’TE CEZA YEDİ


Türkiye Futbol Federasyonu Disiplin Kurulu, cezaları açıkladı. Yine olan Eskişehirspor’a oldu. PFDK’dan yapılan açıklamaya göre Eskişehirspor kulübüne 18 bin lira ceza kesildi. Kulüp İdarecisi özgür Tulun’a rakip takım teknik sorumlusuna hakaretten dolayı toplamda 65 gün hak mahrumiyeti ve toplamda 21 bin 500 lira ceza kesildi…


3 MAç


Altay kulübüne yaşanılanlardan dolayı 12 bin lira para cezası verildi. Teknik Direktör Yalçın Koşukavak’a ise rakip takım yöneticilerine sportmenliğe aykırı hareketten dolayı toplam 3 maç soyunma odasına ve yedek kulübesine girmeme yasağı, 13 bin lira da para cezası verildi. Ayrıca Altay’lı oyuncu özgür özkaya’da 5 bin lira para cezası kesildi. Altay Teknik direktörü Yalçın Koşukavak, bu cezayla birlikte sezonu kapattı. Adana Demirspor, Erzurumspor ve Giresunspor maçlarında saha içinde olamayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.