TAEKWONDO İLE BÜYÜDÜLER

TAEKWONDO İLE BÜYÜDÜLER
 Muhammed Sabri Turhan ile Hüseyin Behlül Karadaş 13 yıllık arkadaşlıklarını Taekwondo sporuna borçlular.Hiç ayrılmayan ikilinin büyük hedefleri var.HİÇ AYRILMADILAR7 yaşlarında Taekwondo ile tanışan ve şimdi 20 li yaşlardaki...

 


Muhammed Sabri Turhan ile Hüseyin Behlül Karadaş 13 yıllık arkadaşlıklarını Taekwondo sporuna borçlular.Hiç ayrılmayan ikilinin büyük hedefleri var.


Hİç AYRILMADILAR


7 yaşlarında Taekwondo ile tanışan ve şimdi 20 li yaşlardaki iki yetişkin olan Muhammed Sabri Turhan ile Hüseyin Behlül Karadaş 13 yıllık arkadaşlıklarını Taekwondo sporuna borçlular.


Spora başladıkları yıllardan bu yana sayısız müsabakalara katılarak almış oldukları başarılarla kulübün ve Eskişehir'in adını duyuran M. Sabri ve H. Behlül yine sırt sırta verip başarılı olmak için ter döküyorlar.


TURHAN “ HEDEFLERİ VAR”


Enisler Group Kamerspor sportif direktörü ve Taekwondo antrenörü Abdullah Turhan sporcularının özverili çalışmalarını gördükçe başarı için umudunun arttığını belirterek "her zaman olduğu gibi hedefimiz her durumda şampiyonluk, sporcularımız Hüseyin Behlül Karadaş ve Muhammed Sabri Turhan bu hedefi tutturacak kapasitede inşallah bunu başaracaklardır" şeklinde konuştu


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.