BÜYÜKŞEHİR HENTBOLCULARI 2.LİG AŞKINA!

BÜYÜKŞEHİR HENTBOLCULARI 2.LİG AŞKINA!
Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü Erkek Hentbol Takımımız 21-25 Ekim tarihleri arasında oynanacak Bölgesel Lig eleme maçları bugün İstanbul’a gidiyor.Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü hentbol takımımız 2.Lig için mücadele...

Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü Erkek Hentbol Takımımız 21-25 Ekim tarihleri arasında oynanacak Bölgesel Lig eleme maçları bugün İstanbul’a gidiyor.


Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü hentbol takımımız 2.Lig için mücadele ediyor. 21-25 Ekim tarihleri arasında Bölgesel Lig maçları oynanacak. Bu maçlar için bugün İstanbul’da teknik toplantıya katılacak temsilcimizin müsabakaları İstanbul Maltepe Müzahir Zille Spor Salonu’nda olacak.


Konu ile ilgili bilgi veren antrenör Erol Sezer “F grubunda yer alıyoruz ve grubumuzda 5 takım var. İstanbul Pendik Hentbol S.K, ümraniye Belediyesi G.S.K, Sakarya 1545 Hendek Spor kulübü ile Kocaeli Dilovası Gençlik ve Spor Kulübü grubumuzda… İlk ikiye giren takımlar 2.lige yükselecek. Bölgesel ligde toplam 27 takım ve 5 grup var. 5 grup içerisinde puan ve averaj olarak en iyi durumda olan 2 takım daha 2.lige yükselecek. Toplamda 2.lige 12 takım yükselecek. Fikstürümüz bugün saat 18:00 de yapılacak teknik toplantı sonrasında belli olacak. Amacımız ilimize bir ikinci lig takımı kazandırmak” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.