FORMA KRİZİ ÇÖZÜLDÜ

FORMA KRİZİ ÇÖZÜLDÜ
Eskişehirspor yönetimi Fenerium’da satışa sunulan formalar için geri adım attı.Es-Es’in çubuklu formasının Fenerium’da satılmasına sosyal medyada Eskişehirsporlu taraftarlar büyük tepki göstermişti. Bir grup taraftar temsilcisi...

Eskişehirspor yönetimi Fenerium'da satışa sunulan formalar için geri adım attı.


Es-Es’in çubuklu formasının Fenerium'da satılmasına sosyal medyada Eskişehirsporlu taraftarlar büyük tepki göstermişti. Bir grup taraftar temsilcisi önceki akşam tesislerde yapılan yönetim kurulu toplantısına giderek başkan Mustafa Akgören ve yöneticiler ile görüştü. Görüşmenin ardından yönetim açıklama yaparak forma sorununu istişare neticesinde sonlandırıldığını açıkladı.


 


“İSTİŞARE NETİCESİNDE SONLANDIRILMIŞTIR”


Es-Es’in çubuklu formasının Fenerium'da satılmasına sosyal medyada Eskişehirsporlu taraftarların büyük tepki göstermişti. Taraftarın baskısı ile yönetim geri adım attı.


Eskişehirspor yönetimi kulübün resmi sitesinden forma olayı ile ilgili Kamuoyuna Duyuru başlığı ile şu açıklamayı yaptı. “Sosyal medyada yer alan, kulübümüz formalarının bir kulüp mağazasında satışa sunulmasıyla ilgili yapılan paylaşımlar sonrası tarafımızdan açıklama yapma zorunluluğu doğmuştur.  Tüm futbol camiasının bildiği üzere, “Eskişehirspor” bir şehir takımı olmanın ötesinde, Türk futbolunda yaptığı öncelikler ve kazandırdıklarıyla ülkemizin her köşesinden futbolseverin sempatisini kazanmış bir kulüptür. Bu bağlamda formalarımızın İstanbul’da yaşayan taraftarlarımızın daha kolay ulaşabilmesi adına düşünerek tamamen iyi niyetle onayladığımız bu birlik çağrısı, bugün taraftarımızla yaptığımız istişare neticesinde tarafımızca sonlandırılmıştır. Her zaman, kulübümüzün Türk futbolunda saygı uyandırmasının başlıca sebebi olan büyük taraftarımızın ulaşabilmesi adına takım ürünlerimizin satışı için global bir spor mağazasının Eskişehir şubesi ile anlaşmaya varılmıştır. Ayrıca; yeni satış mağazamızın inşaatı Vali Hanefi Demirkol Tesislerimizde devam etmektedir”.


DİRİ  “ŞİKAYETİMİZİ HAKLI BULDU”


Yönetim ile görüşmenin ardından açıklama yapan Murat Diri ise “Tribün temsilcisi arkadaşlarımızla beraber kulüp tesislerimizde başkanımız Mustafa Akgören ile konuyla ilgili görüşme gerçekleştirdik. Başkanımızın bizlerle yaklaşımı başkan taraftar konuşması değil, taraftarlarımızdan bir abimizle konuşma gibi gerçekleşti. Fenerium satış konusunda sıkıntılarımızı dile getirdik ve kendisi de bu konuda bizlere sonuna kadar hak vererek kendilerinin bu konuda ricada bulunulması adına nezaketen geri çevirmediklerini söyledi ve şikâyetimizi haklı bularak bu uygulamadan vazgeçileceğini bizlerle paylaştı.


Ayrıca Kulübümüzde yaşanan gelişmelerle ve takımla ilgili de uzun bir konuşma yaptık. Eskişehirspor davası için mücadele eden herkese desteğimiz devam ettiği gibi sayın valimize kulübümüze gösterdiği hassasiyet konusunda bir kere daha teşekkür ederiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.