ÇETİNTAŞ KARDEŞLERİN BÜYÜK BAŞARISI

ÇETİNTAŞ KARDEŞLERİN BÜYÜK BAŞARISI
Alya Çetintaş U14 kız kategorisinde katıldığı dört yarışın dördünde de birinci olarak dört altın madalyanın sahibi oldu. Alya ayrıca U14 ve U16 yaş kategorisinde kız ve erkek pist rekoru kırdı. Murathan Çetintaş ise...

Alya Çetintaş U14 kız kategorisinde katıldığı dört yarışın dördünde de birinci olarak dört altın madalyanın sahibi oldu. Alya ayrıca U14 ve U16 yaş kategorisinde kız ve erkek pist rekoru kırdı. Murathan Çetintaş ise U12 Erkek kategorisinde dört yarışın üçün de üçüncü olarak üç bronz madalyayı alırken, bir tane de dördüncülük elde etti.


 


Türkiye Kayak Federasyonu 2021 faaliyet programında yer alan Alp Disiplini B grubu U12-14-16 1.ve 2. Etap müsabakaları 24-26 Şubat 2021 tarihlerinde Bursa’da gerçekleşirildi. 9 ilden 78 sporcunun katıldığı müsabakalara Uludağ Kayak Merkezi ev sahipliği yaptı.


TED Eskişehir Koleji 8.sınıf öğrencisi Alya Çetintaş U14 kız kategorisinde katıldığı dört yarışın dördünde de birinci olarak dör altın madalyanın sahibi oldu. Alya ayrıca U14 ve U16 yaş kategorisinde kız ve erkek pist rekoru kırdı.


 TED Eskişehir Koleji 6.sınıf öğrencisi Murathan Çetintaş ise U12 Erkek kategorisinde dört yarışın üçün de üçüncü olarak üç bronz madalyayı alırken, bir tane de dördüncülük elde etti.


TED Eskişehir Koleji’nden yapılan açıklamada “Haftaya katılacakları Uluslararası Children Cup FİS Çocuk Kupası’nda Milli Sporcularımız Çetintaş kardeşlere başarılar dileriz” ifadelerine yer verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.