MİLLİLER TAMAMEN 6 GÜNDE OYNAYACAĞI 3 MAÇA ODAKLI

MİLLİLER TAMAMEN 6 GÜNDE  OYNAYACAĞI 3 MAÇA ODAKLI
A Milli Erkek Hentbol Takımımız, ilimizde oynayacağı Slovenya ve Hollanda karşılaşmaları için kamp çalışmalarını sürdürüyor. Kamp sorumlusu Osman Özoğlu’nun yanı sıra Ormanspor Sportif Direktörü Burçin Albayrak ve...

A Milli Erkek Hentbol Takımımız, ilimizde oynayacağı Slovenya ve Hollanda karşılaşmaları için kamp çalışmalarını sürdürüyor. Kamp sorumlusu Osman Özoğlu’nun yanı sıra Ormanspor Sportif Direktörü Burçin Albayrak ve antrenör Mehmet Fatih Işık Milliler ile yakından ilgileniyor.    


 


2022 Avrupa Şampiyonası Eleme Müsabakaları kapsamında Slovenya ve Hollanda karşılaşacak olan A Milli Erkek Hentbol Takımımız, Eskişehir’de çalışmalarını sürdürüyor. Eskişehir Hilton Otel’de toplanan Millilerimiz, önümüzde ki hafta 6 günde oynayacağı 3 maça kilitlendi. Baş antrenör İlker Şentürk gözetiminde Porsuk Spor Salonu’nda taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştiren Millilerimiz zorlu süreçten en iyi şekilde çıkmak istiyor.


 


2 MAÇA EV SAHİBİYİZ


Milli Takımımız 27 Nisan Salı günü Slovenya, 29 Nisan Perşembe günü de Hollanda ile Eskişehir Porsuk Spor Salonu’nda karşılaştıktan sonra 30 Nisan Cuma günü Slovenya’ya hareket edip, 2 Mayıs Pazar günü Celje şehrinde Slovenya ile oynayacağı son müsabakanın ardından 3 Mayıs Pazartesi tarihinde yurda dönecek.


Kamp Müdürü Osman Özoğlu şehrimizde 10 gün kalacak Millileri en iyi ortamda ağırlayarak maçlara uygu şartlarda çıkmalarını sağlayacaklarını ifade etti ve yeni zaferler beklediklerini belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.