Esnafa "Erken kapatmayın" uyarısı

Esnafa “Erken kapatmayın” uyarısı
Seyyar Tuhafiyeciler ve İşportacılar Odası Başkanı Ali Safa Şen, yaz saati uygulamasında dükkanlarını erken kapatan küçük esnafa ç.ağrı yaptı. Kış döneminin ciddi ve sıkıntılı geçtiğini söyleyen Şen, " Kış ayında...

Seyyar Tuhafiyeciler ve İşportacılar Odası Başkanı Ali Safa Şen, yaz saati uygulamasında dükkanlarını erken kapatan küçük esnafa ç.ağrı yaptı.
Kış döneminin ciddi ve sıkıntılı geçtiğini söyleyen Şen, " Kış ayında esnafımız umduğu işi de yapamadı. Kışın çetin geçmesi nedeniyle esnaflar dükkanlarını geç vakitlere kadar açmadılar. Akşamüzeri kapattılar. Yazın gelmesi nedeniyle insanlar akşamları da dışarı çıkıp gezmeye başladılar. Esnaflarımız da dükkanlarını akşam saatlerinde yasal süreye kadar açıyorlar. Akşam gezmeye çıkan vatandaşlarımız ihtiyaçlarını açık olan esnaflarımızdan yapabilir. AVM'ler de küçük esnafımız da geç saatlere kadar açık. Küçük esnafımızı tercih ederlerse kendilerine teşekkür ederiz. Esnafımız geç saatlere kadar açık olduğundan dolayı halkımız bu zor ticaret şartlarında bizim esnafımızı da tercih edip alışveriş edebilirler. Çalışan kesimlerimiz de var. Genel de halkımız artık akşamları alışveriş ediyor. Erken dükkanını kapatan esnafımıza da çağrı yapmış olalım. Onlar da dükkanlarını geç vakitlere kadar, yasal süreye kadar açık tutarlarsa halkımız da küçük esnafa yönelir" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.