"HAYATİ MAÇI KAZANDIK"

"HAYATİ MAÇI KAZANDIK"
Sivas galibiyetini değerlendirmesinde kaleci Boffin’i öven Eskişehirspor teknik direktörü Samet Aybaba " Hayati maçı kazandık" dedi.Bu tür maçların çok zor olduğunu vurgulayan Samet Aybaba " Sivasspor oyuna bizden daha iyi başladı....

Sivas galibiyetini değerlendirmesinde kaleci Boffin'i öven Eskişehirspor teknik direktörü Samet Aybaba " Hayati maçı kazandık" dedi.
Bu tür maçların çok zor olduğunu vurgulayan Samet Aybaba " Sivasspor oyuna bizden daha iyi başladı. Pozisyon buldu, penaltı kaçırdı. İlk yarının başında baya zorlandık. Kalecimiz çok iyi oynadı. Oyunu dengeleyip golü bulduk. Rakip 10 kişi aldıktan sonra daha çok üretip gol buluruz derken aşırı stresten oyuncularımız daha çok pozisyon verdi. Böyle bir hayati maçı kazanmamız bizim için mutluluk. Ama verdiğimiz pozisyonları çalışmamız lazım. Bence Sivasspor iyiydi. Ligin sonunda herkes kaderine razı olacak" dedi.
Hakemle ilgili yorum yapmadığını belirten Samet Aybaba, henüz takımlar için hiç bir şeyin bitmediğini belirterek şunları söyledi.
"Önümüzde 15 maç, 45 puan var. Çok puan var. Bir maç kaybedince düştük, kazanınca kurtardık, demek yanlış. 3 puanlık sistemde 3 maç siz kazanırsınız rakip kaybederse ilk 10 içine girersiniz. Hiç bir takım için henüz her şeyin sonu gelmiş demek değildir. Sonuna kadar mücadele edeceğiz. Futbol bu herkes sonuçta kaderine razı olacak"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.