YUNUSEMRESPOR'UN YENİ ADI ESKİŞEHİR FK

YUNUSEMRESPOR’UN YENİ ADI ESKİŞEHİR FK
Ramazan Umay başkanlığında güçlü ve yeni bir yönetimin oluştuğu Kırmızı Siyahlılarda kulüp adı da değişiyor. Yunusemrespor’un yeni sezonda ki adı Eskişehir Futbol Kulübü olacak… Güçlü YönetimBölgesel Amatör Lig...

Ramazan Umay başkanlığında güçlü ve yeni bir yönetimin oluştuğu Kırmızı Siyahlılarda kulüp adı da değişiyor. Yunusemrespor’un yeni sezonda ki adı Eskişehir Futbol Kulübü olacak…


 


Güçlü Yönetim


Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Yunusemrespor yeni sezonda yepyeni yüzüyle Eskişehir futboluna hizmet edecek. Ramazan Umay başkanlığında yeni ve güçlü bir yönetimin oluştuğu Kırmızı Siyahlılarda hedefler büyük. 21 asil, 11 yedek ve 3 denetim kurulundan oluşan 38 kişilik yönetim kurulu geleceğe umutla bakıyor. İsim değişikliğine giden Yunusemrespor kulübü yeni sezonda Eskişehir Futbol Kulübü olarak ligde yer alacak.


 


Es-Es ile Görüşülüyor


Eskişehirspor’un pilot takımı olma konusunda da görüşmelerin devam ettiği Eskişehir Futbol kulübünde  bu konuda önemli ve ciddi adımlar atılmak istendiği öğrenildi. Başkan Ramazan Umay’ın yakın çevresine “Şampiyonluk hedefiyle yola çıkacaksak bu işi yapalım” dediği ve bu nedenle yönetime çok ciddi isimleri aldığı belirtildi. Umay’ın önümüzde ki günlerde basının karşısına geçerek açıklamalarda bulunacağı gelen haberler arasında.


 


Transfer 2 Yabancı Gündemde


Eskişehir Futbol Kulübü yeni yönetimi transferde de ilk görüşmeleri yaptı. İç transferi büyük ölçüde bitiren yönetim, dış transferde 14 önemli isimle iletişime geçildiği belirtildi. Kırmızı Siyahlılar özellikle iki kaliteli yabancı oyuncuyu Eskişehir’e getirmek için uğraş veriyor.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.