Sağlıktaki son teknolojiler

Sağlıktaki son teknolojiler
Fizyomer Terapia Fizik Tedavi Rehabilitasyon Merkezi Kurucusu ve Tıbbi Direktörü Dr. Türkan Tünerir, Eskişehir Aile Hekimleri Derneği Başkanı Kazım Tırpan ile yönetim kurulu üyelerine merkezi gezdirerek; sağlık alanındaki çalışmalarını...

Fizyomer Terapia Fizik Tedavi Rehabilitasyon Merkezi Kurucusu ve Tıbbi Direktörü Dr. Türkan Tünerir, Eskişehir Aile Hekimleri Derneği Başkanı Kazım Tırpan ile yönetim kurulu üyelerine merkezi gezdirerek; sağlık alanındaki çalışmalarını anlattı. Dr. Tünerir, ardından  Eskişehir Aile Hekimleri Derneği üyeleriyle iftarda bir araya geldi.
AİLE HEKİMLERİ REHABİLİTASYONUN BİR PARçASI
Tünerir, iftar programı ile doktorlarla biraraya gelme olanağı bulduklarını ifade ederek; “Doktor arkadaşlarımızla iftarda bir araya geldikten sonra fizik tedavi ve rehabilitasyon uygulamalarıyla ilgili bilgiler verdik. Bu alanda yeni trendler, tedaviler ve uygulanan yeni cihazların neler olduğu konusunda konuştuk. Aile hekimlerimiz de rehabilitasyonun bir parçası gibiler, çünkü uzun süreli hastalığı olan hastaların tedavisi ve takibini yapmaktalar. Onlar da merkezimizin çalıştığı konularda bilgi sahibi olduğunda kendi hastlarına daha fazla yardımcı olabilecekler” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.