Sessiz Çalıştay

Sessiz Çalıştay
Etkinlik hakkında bilgilendirmelerde bulunan Çalıştay Temsilcisi Seda Küçükçakır, organizasyonlarına 4’ü yabancı olmak üzere 22 sanatçının katıldığını söyledi.  Türkiye’nin Mersin, Antalya, Kocaeli gibi farklı illerinden...

Etkinlik hakkında bilgilendirmelerde bulunan çalıştay Temsilcisi Seda Küçükçakır, organizasyonlarına 4'ü yabancı olmak üzere 22 sanatçının katıldığını söyledi.
 Türkiye'nin Mersin, Antalya, Kocaeli gibi farklı illerinden sanatçıların geldiğini kaydeden Küçükçakır, etkinlikte pişim tekniklerinin uygulandığını kaydetti.
Odunpazarı Meydanı'nda bulunan Hicri Sezen Parkı'nda çalıştayın başladığına dikkat çeken Küçükçakır, sözlerine şöyle devam etti: “ 2'inci gün Odunpazarı Mal Hatun Sokak'ta olacağız. Son günümüzde de Kurşunlu Külliyesi'nde saat 16.00'da sergi düzenleyeceğiz.”
El sanatları stantları içerisinde satış da gerçekleştireceklerini dile getiren Küçükçakır, çocuklar için özel bir masa oluşturduklarını ve çamurdan etkinlikler düzenleneceğini ifade etti.
 Küçükçakır, bu tarz etkinliklerinin belediyeler içinde avantalı olduğunu kaydederek, kentin sanat ve zanaat anlamında aktif konuma geçtiğini söyledi.
öte yandan ilerleyen saatlerde Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'ta çalıştayı gezerek, bilgiler aldı.
15 Temmuz gecesi yaşanan darbe girişiminin ardından ülke genelinde ilan edilen OHAL nedeniyle etkinliğin açılışı gerçekleşmedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.