"Seçim Barajı kalkmalı"

“Seçim Barajı kalkmalı”
CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, referandum sürecinde Anayasa değişikliğine ‘Hayır’ diyen partiler ve sivil toplum örgütleri ile diyalogun bundan sonraki süreçte de devam edeceğini belirtti. Saadet Partisi’nin (SP)...


CHP Eskişehir Milletvekili Utku çakırözer, referandum sürecinde Anayasa değişikliğine ‘Hayır’ diyen partiler ve sivil toplum örgütleri ile diyalogun bundan sonraki süreçte de devam edeceğini belirtti.

Saadet Partisi’nin (SP) Eskişehir il Başkanlığını ziyaret eden çakırözer, SP İl Başkanı Fesih Bingöl ve partililerle bir araya geldi. çakırözer, “Hayır’ı sadece partimiz CHP değil aralarında kökleri merhum Necmettin Erbakan’a dek giden Saadet Partisi’nin de olduğu çok sayıda parti ve onlarca sivil toplum örgütü de savundu, halkımıza anlattı. Emekleriniz için teşekkür ederim. Başta Saadet Partisi olmak üzere tüm ‘Hayır’ diyen partiler ve sivil toplum örgütleriyle diyalogumuz önümüzdeki süreçte de devam edecektir” dedi.
SEçİM BARAJI KALKMALI
Saadet Partisi il Başkanı Fesih Bingöl ise ziyareti için teşekkür ettiği çakırözer’e  “Türkiye’nin kutuplaşmadan bir an önce uzaklaşması lazım. Bu süreçte Saadet Partimizin ne kadar kritik öneme sahip olduğu bir kez daha görüldü. Bundan sonraki süreçte de parlamentodaki çalışmalarda orada olmasak da Saadet Partimizin görüş ve değerlendirmelerinin dikkate alınmasında ülkemiz açısından son derece büyük yarar bulunmaktadır” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.