Ne istiyorsan aç söyle

Ne istiyorsan aç söyle

Bu saçma uygulamadan niye ısrar ediliyor?

Okulumuz Türkiye’nin bundan birkaç yıl önce dünya saat uygulaması ile bağını kopardığını söyleyerek bu uygulamanın çeşitli sakıncalar doğurmasına rağmen hala ve ısrarla devam etmesini çok anlamsız bulduğunu söyledi.
İleri ve geri saat uygulaması yapılmadığı için sabahın erken saatinde ve karanlıkta evden çıkmak durumunda kaldığını belirten okurumuz yine akşamın karanlığında eve dönmek zorunda kaldığını ifade etti. Uygulamanın elektrik tasarrufu yerine elektrik sarfiyatına neden olduğunu da ispatlandığını söyleyen okurumuz” Bu uygulamaya niçin ısrarla devam ettiğini edildiğini bir türlü anlayamıyorum. Zaten salgının yarattığı ruhsal bir çöküntüyü yaşarken bir de saat uygulamasından kaynaklanan sıkıntı insanın ruhunu yoruyor. Dünyanın neredeyse tamamına yakını ileri ve geri saat uygulaması ile yaşarken ülkemiz Bu uygulamaya ayak Uydurma yerine kendi bildiği uygulamada devam ediyor.”Dedi.
Türkiye’deki saat uygulamasının dünya saat uygulamasına entegre olması gerektiğini sözlerine ekleyen ve bunun özellikle enerji tasarrufu açısından da faydası olacağını sözlerine ekleyen okurumuz‘un konuya ilişkin olarak söylediklerini aynen aktarıyoruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ne istiyorsan aç söyle Arşivi