Ne istiyorsan aç söyle

Ne istiyorsan aç söyle

Çöp konteynırları çok güzel oldu ama...


Okulumuz Tepebaşı belediyesinin neredeyse tüm mahalleleri yeni çöp konteynırları ile donattığını söyledi.


Bu yüzden tepebaşı belediyesine teşekkür ettiğini söyleyen ve konulan yeni konteynırlarla çöp sorununun daha da ciddi bir biçimde ortadan kalkacağını ifade eden okurumuz ancak bu konteynırların bazılarının konulduğu yer açısından hiç de uygun olmadığını söyledi.


özellikle bazı konteynırların konulduğu nokta itibari ile trafiği görüş alanını kapattığını belirten okurumuz bunun da ciddi bir kaza tehlikesi yarattığını söyledi.


Bunlardan birinin de Oytun sokaktan Kızılcıklı caddesine çıkan köşede bulunduğunu ifade eden okurumuz ”Oytun Sokak dan gelen ve Kızılcıklı caddesine çıkmak isteyen araçlar tam da köşeye konulan konteynır yüzünden sağa taraftan gelen araçları göremiyor. Konteynır görüş acısını tam anlamıyla kapatıyor. Durum böyle olunca da kazaya davetiye çıkıyor. Dedi.


Bu konteynırın yerinin acilen değiştirilmesi gerektiğini söyleyen ve sürücülerin görüş açısının kapatılmaması gerektiğini söyleyen okurumuz bunun gibi şehrin birkaç noktasında daha sürücülerin görüş açısını kapatan konteynırların yerlerinin de değiştirilmesini istedi.


Okurumuzun konu ile ilgili olarak söylediklerini aynen köşemize alıyor ve konuyu ilgililerin bilgisine sunuyoruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ne istiyorsan aç söyle Arşivi