Ne istiyorsan aç söyle

Ne istiyorsan aç söyle

HER TARAF TOZ TOPRAK İÇİNDE, NEFES BİLE ALAMIYORUZ

 


Gazetemizi arayan okurumuz Tunalı Mahallesi ve çevresinde devam eden alt yapı çalışmalarından dolayı yaşadıkları sıkıntıyı dile getirdi.


Elektrik kurumu tarafından yapılan alt yapı çalışmalarını anlatan okurumuz; “Bizim sokağımız daha bir ay önce asfalt ile kaplandı. Belediyemiz sokağımızı çok güzel hale getirdi. Ancak ne var ki aradan daha bir ay geçti ama bu kez elektrik kurumu yeni asfaltı yapılmış, kaldırımları tamirden geçmiş sokağı kazıp geçti. Kurumlar arası irtibatsızlığın faturası yine vatandaşa çıktı. Bir taraf düzeltirken, diğer taraf yine eskisi gibi sokaklarımızı köstebek yuvasına çeviriyor. Bu ne zamana kadar böyle gidecek?” diye sordu.


Okurumuz yapılan çalışmaların ardından sokakların adeta toz yuvasına döndüğünü de belirterek; “Bir de o kadar düzensiz ve pis çalışılıyor ki, toz yuvasının içinde yaşamaya başladık. Bu durum günlerdir böyle devam ediyor. Yıllar sonra ilk kez sokağımızda toz gördük. O da öyle sıradan bir toz değil. Camlarımızın üzeri bir karış tozla kaplı. O derece bir tozdan bahsediyoruz. Bir de yağmur yağarsa çamur sorunu başlayacak. Artık tozdan bunaldık, sokaklarımızdan geçemez haldeyiz. Cam açamaz durumdayız. Nefes alamıyoruz. Her gün araba yıkatmaktan bıktık. Bu çilemiz ne zaman bitecek? Bir yetkili çıkıpta söylesin. Günlerdir yaşardığımız bu sorun artık bitsin!” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ne istiyorsan aç söyle Arşivi