SİZ NE KARAR VERİRDİNİZ?

Saygı değer hakim bey, saygılarımla size açıklama özgürlüğümü kullanarak bazı şeyleri bildirmek istiyorum? Umarım bu durumu en kısa zamanda açıklığa kavuşturursunuz.


Su günlerde askerliğe çağırılacağım. Yasım 24 ve 44 yasında bir dul bayanla evlendim, kendisinin de 25 yaşında bir kızı var. Babam ise bu bahsetmis olduğum kız ile evlendi. Böylelikle babam, karımın kızı ile evlendiği için damadım olmuş oldu. Babamla evdendiği için kızım da üvey annem olmuş oldu. Hanımımın ve benim geçen sene bir oğlumuz oldu. Oğlum hanımımın kızının erkek kardeşi oldu, aynı zamanda Babamın da eniştesi. Birde üvey annemin erkek kardeşi olduğu için dayı oldu.
Anlayacağınız benim oğlum benim dayım oldu. Babamın eşi sene sonunda Dünya'ya bir erkek çocuğu getirdi. O, babamın oğlu olduğu için benim de erkek kardeşim ve de kızımın oğlu olduğu için de torunum. Yani ben torunumun erkek kardeşiyim. Ayrıca bir annenin evladının babası eşi olduğuna göre ben de eşimin kızının babasıyım ve de kızımın erkek çocuğunun erkek kardeşiyim.


Kısacası kendimin büyük babasıyım!


Sayın savcı bey, sizden ricam beni askerlik görevimden arz etmenizdir. Sizde biliyorsunuz ki kanunlarımızda "Baba, oğul ve torun aynı zamanda askerlik yapamazlar".


Saygılarımla.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
AKTÜEL Arşivi