CHP ilçe yönetimleri Ünlüce'yi makamında ziyaret etti

CHP ilçe yönetimleri Ünlüce'yi makamında ziyaret etti
CHP Odunpazarı ve Tepebaşı İlçe Başkanları ile yönetim kurulu üyeleri, Ayşe Ünlüce’ye tebrik ziyareti gerçekleştirerek başarılar dilediler.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’ye yönelik ziyaretler devam ediyor. Bu kapsamda Cumhuriyet Halk Partisi Odunpazarı İlçe Başkanı Rahmi Çınar ve yönetim kurulu üyeleri ile Tepebaşı İlçe Başkanı Elif Zümrüt Çerçi ve yönetim kurulu üyeleri, Başkan Ünlüce’yi makamında ziyaret ettiler.

İlçe Başkanları Rahmi Çınar ve Elif Zümrüt Çerçi, 31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından Başkan Ünlüce’nin Eskişehir’e çok yakıştığını ifade ederek görevinde başarılar dilediler.

Ünlüce de Cumhuriyet Halk Partisi ilçe örgütlerine ve tüm partililere teşekkür ederek Eskişehir’deki başarının Türkiye’ye de örnek olduğunu ifade etti. Bundan sonrasında da çok çalışarak Eskişehirlilere hizmet etmenin onurunu taşıyacaklarını belirten Ünlüce, “31 Mart'ın partimizde ve buna bağlı olarak ülkemizin genelinde yarattığı umudu hep birlikte daha çok çalışarak büyüteceğiz. İlçe Başkanlarımız Rahmi Çınar ve Elif Zümrüt Çerçi ile yönetimlerine nazik ziyaretleri ve emekleri için teşekkür ediyor, başarılar diliyorum.” dedi.

Ünlüce’ye takdim edilen çiçekler sonrası ziyaretler, çektirilen fotoğraflarla tamamlandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.