Eskişehir'de voleybolun kalesi DSİ Bentspor

Eskişehir'de voleybolun kalesi DSİ Bentspor
 Muhabir
Eskişehir sporunun önemli mihenk taşı kulüplerinden biri olan DSİ Bentspor, voleybol branşında yeni yetenekleri ilimiz ve ülke sporuna kazandırmak için çalışmalarına devam ediyor.

Eskişehir voleybolunun kalesi olan Türk sporuna kazandırdığı birçok milli sporcuyla adından söz ettiren DSİ Bent Spor Kulübü’nde çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Yeni yetenekli isimleri başta Eskişehir sporuna kazandırmak için çalışan Yeşil Beyazlı kulüp, bu doğrultuda altyapısına büyük önem veriyor.

KATKI SAĞLIYORLAR

Midi takımını oluşturan 2011 doğumlu sporcular, devam eden Midi Ligi’nde final grubunda şampiyonluk mücadelesi veriyor. Ayrıca 2012-2013 doğumlu sporcular da bir yandan kendilerini geliştirmeyi sürdürürken, diğer yandan da maçlara çıkarak yeteneklerini ortaya koyuyorlar. Bu yaş gruplarından sorumlu olan antrenörler Şener Yiğit ve Reyhan Türkuzan’da sporcuların gelişimine katkı sağlıyorlar.

YETENEKLİ İSİMLER

Çalışmaların haftanın 5 günü verimli bir şekilde devam ettiği DSİ Bentspor’da Koordinatör Kazım Tokat, öncelikli hedeflerinin geçmişte olduğu gibi Türk voleyboluna yetenekli isimleri kazandırmak olduğunu dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.