Başkan Kadir Ağır: Zam kaçınılmazdı

Başkan Kadir Ağır: Zam kaçınılmazdı
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, kentte toplu ulaşım ücretlerine zam yapacağını duyurmasının ardından Eskişehir Şoförler Odası Başkanı Kadir Ağır açıklamalarda bulundu.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, toplu ulaşım ücretlerine 23 Ekim Pazartesi gününden geçerli olmak üzere zam yaptı. Açıklanan kararın ardından Eskişehir Şoförler Odası Başkanı Kadir Ağır, açıklama yaptı.

Ağır, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“23 Ekim’den itibaren Eskişehir’de toplu taşımada yeni tarife uygulanacak. Son zamlarla birlikte bizim de maliyetlerimiz ciddi oranda arttı. Akaryakıta gelen zamların ardından direnmeye çalışıyorduk fakat geçtiğimiz gün gelen zamla beraber yeni bir tarifeye ihtiyaç arttı. Yaptığımız bu zam kaçınılmazdı. Vatandaşımızın da bu durumu anlayışla karşılamasını bekliyorum.

Etiketler :