2. Raylı Sistemler Çalıştayı bugün

2. Raylı Sistemler Çalıştayı bugün
RAYDER ile Eskişehir ABİGEM tarafından düzenlenen, TÜLOMSAŞ, Sanayi Odası, Ticaret Odası, Anadolu Üniversitesi ve Osmangazi Üniversitesi tarafından da desteklenen "II. Raylı Sistemler Araştırma Merkezi Çalıştayı" bugün Saat...

RAYDER ile Eskişehir ABİGEM tarafından düzenlenen, TÜLOMSAŞ, Sanayi Odası, Ticaret Odası, Anadolu Üniversitesi ve Osmangazi Üniversitesi tarafından da desteklenen "II. Raylı Sistemler Araştırma Merkezi Çalıştayı" bugün Saat 09:30'da Anemon Otelde gerçekleştirilecek.
Dünyanın gelişmiş ülkelerinde bulunan ve temelini demiryolu araçları imalatı kapsamında araştırma- geliştirme faaliyetleri başta olmak üzere teknolojik konulardaki çalışmaların gerçekleştirileceği "Demiryolu Araştırma Merkezinin" Eskişehir de oluşturulmasını hedefiyle düzenlenecek olan Çalıştaya, alanında uzman ve öncü birçok isim katılacak.
Eskişehir'de düzenlenecek ve tüm gün sürecek olan Çalıştayda çeşitli konular masaya yatırılıp uzman isimler tarafından tartışılıkken, Çalıştayın açılışında Eskişehir Valisi Mehmet Kılıçlar, Eskişehir Milletvekili Murat Mercan, Eskişehir Milletvekili Murat Sönmez, Ulaştırma Müsteşar Yrd. Talat Aydın, TCDD Genel Müdür Yrd. İsa Apaydın, ESO Yönetim Kurulu Başkanı Savaş Özaydemir, ETO Yönetim Kurulu Başkanı Harun Karacan ve RAYDER Yetkilileri de hazır bulunacaklar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.