Altyapıda seferberlik

Altyapıda seferberlik
Başkan Büyükerşen’in yoğun çabalarıyla hazırlanan ve kredilendirilen Büyük Altyapı Projesi kapsamındaki çalışmalar dört bir yanda aralıksız sürerken, Eski Genel Müdürlüğü ekipleri de özkaynaklarıyla İsmet İnönü...

Başkan Büyükerşen'in yoğun çabalarıyla hazırlanan ve kredilendirilen Büyük Altyapı Projesi kapsamındaki çalışmalar dört bir yanda aralıksız sürerken, Eski Genel Müdürlüğü ekipleri de özkaynaklarıyla İsmet İnönü Caddesi'nde 500'lük içme suyu hattı çalışması başlattı.
Büyükşehir Belediyesi'nin Eskişehir'in dört bir yanında başlattığı altyapı çalışmaları aralıksız devam ediyor. Bir taraftan Avrupa Yatırım Bankası tarafından kredilendirilen Büyük Altyapı Projesi'ni sürdüren ekipler bir taraftan da kendi olanakları ile yeni altyapı projelerini hayata geçiriyorlar.
Büyük Altyapı Projesi kapsamında, Fevzi Çakmak, Çamlıca, Gündoğdu, Emek, 71 Evler, Sazova, Zincirlikuyu, Çankaya ve Erenköy Mahalleleri'ndeki altyapı çalışmalarına ek olarak şimdi de İsmet İnönü Caddesi'nde 500'lük içme suyu hattı çalışması başlatıldı. Büyükşehir Belediyesi ESKİ Genel Müdürlüğü'nün özkaynakları ile gerçekleştirilen çalışma ile İsmet İnönü Caddesi'nin Fabrikalar Bölgesi olarak bilinen kısmı büyük çaplı içme suyu ana şebekesine kavuşmuş olacak. Konu ile ilgili açıklama yapan ESKİ Genel Müdürü Garip Yıldırım, Başkan Büyükerşen'in çabalarıyla sağlanan finansman sonucu Eskişehir'de adeta bir altyapı seferberliği başlattıkları söyledi. Büyük Altyapı Projesi dışında özkaynakları ile de çalışma yaptıklarına değinen Yıldırım "İsmet İnönü Caddesi'nde, özkaynaklarımızla yürüttüğümüz çalışma ile Caddenin Çevre Yolu'ndan Demiryolu geçişine kadar olan kısmı içme suyu hattına kavuşacak. Ayrıca Büyük Altyapı Projemiz ile de Eskişehir'e 100 kilometrenin üzerinde kanalizasyon, 255 kilometre de içme suyu hattı inşaa edeceğiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.