Bağcılar'dan gelen 60 bin kitap öğrencilerle buluştu

Bağcılar’dan gelen 60 bin kitap öğrencilerle buluştu
Bağcılar’daki öğrencilerden toplanarak Türkiye’nin farklı illerindeki öğrencilere dağıtılmak üzere yola çıkan 60 bin kitap, Bilecik’in ardından Eskişehir’e ulaştı. Bağcılar Belediyesi’nin Bağcılar Kaymakamlığı ve...

Bağcılar'daki öğrencilerden toplanarak Türkiye'nin farklı illerindeki öğrencilere dağıtılmak üzere yola çıkan 60 bin kitap, Bilecik'in ardından Eskişehir'e ulaştı.
Bağcılar Belediyesi'nin Bağcılar Kaymakamlığı ve Bağcılar Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlediği "Gezgin Kitap Projesi" kapsamında 60 bin kitap yola çıkarıldı. Bağcılarlı öğrencilerin topladığı kitaplar, Bilecik, Kütahya, Eskişehir ve Afyon ile bu illere bağlı 10 ilçede öğrencilerle buluşuyor.
Projenin 3 yıl önce başlatıldığını söyleyen Bağcılar Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yılmaz, "Bu projenin bir güzelliği, bu kitapların okullarımızda çocuklarımızın okumuş olması. Diğer bir güzelliği de çocuklarımızın bu kitapların yazarları ile okullarımızda buluşuyor olması" dedi.
Eskişehir merkez ve Odunpazarı'na 15 bin kitap teslim eden ekip, Seyitgazi ilçesine 5 bin kitap bırakarak ardından Kütahya merkez ve Domaniç ilçesine, Afyon merkez ile Şuhut-Salar beldesi, Çobanlar ve Bolvadin ilçelerine uğrayarak kitapları yeni sahiplerine ulaştırmak üzere belirlenen okullara teslim edecek..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.