Başkan Sakallı çalışmaları yerinde inceleyip bilgi aldı

Başkan Sakallı çalışmaları yerinde inceleyip bilgi aldı
Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, Kırmızıtoprak Mahallesi’nde devam eden üst yapı çalışmalarını yerinde inceledi. Odunpazarı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kırmızıtoprak Mahallesi’nde 8 sokakta...

Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, Kırmızıtoprak Mahallesi'nde devam eden üst yapı çalışmalarını yerinde inceledi. Odunpazarı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kırmızıtoprak Mahallesi'nde 8 sokakta kaldırım, yol düzenlemesi ve sıcak asfalt çalışmalarına başladı.
Mahalle sakinlerinin isteklerinin göz önüne alınarak yapılan çalışmaları yerinde incelemek ve vatandaşlara yapılan çalışmalar hakkında bilgi aktarmak için Kırmızıtoprak Mahallesi'ni ziyaret eden ve mahalle sakinleriyle bir araya gelen Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, mahalle sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılandı.
Vatandaşların istek ve şikâyetlerini dinleyen Başkan Sakallı, mahalledeki çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını vurguladı. Kırmızıtoprak Mahallesine gerçekleştirdiği ziyarette basketbol oynayan gençlerin, sahalarını ışıklandırma ricasını da kırmayan Başkan Sakallı, sahanın ışıklandırılması konusunda gereğinin yapılacağının müjdesini verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.