Bazı otobüs ve minibüs güzergahları değişiyor

Bazı otobüs ve minibüs  güzergahları değişiyor
Büyükşehir Belediyesi’nin Tramvay Uzatma Hatları yapım işi nedeniyle Çamlıca-Batıkent ve Emek-71 Evler bölgelerine toplu taşıma yapan Kırmızı 16, Siyah 16, Mavi 17, 38, 77, Siyah 15, Mavi 25, Siyah 25, 43, 48 numaralı otobüsler...

Büyükşehir Belediyesi'nin Tramvay Uzatma Hatları yapım işi nedeniyle Çamlıca-Batıkent ve Emek-71 Evler bölgelerine toplu taşıma yapan Kırmızı 16, Siyah 16, Mavi 17, 38, 77, Siyah 15, Mavi 25, Siyah 25, 43, 48 numaralı otobüsler ve Siyah ve Kırmızı 16 ile 7, 15, 25, 44 ve 57 numaralı minibüslerin güzergâhlarında geçici olarak değişik yapıldı.
Büyükşehir Belediyesi Tramvay Uzatma Hatları Yapım İşi kapsamında, toplu taşıma yapan otobüs ve minibüs güzergahlarında geçici olarak yapılan değişikliklere göre;
Kırmızı 16 numaralı otobüs hattı: Ertuğrulgazi Caddesi- Birlik Caddesi- Ulusal Egemenlik Bulvarı- Okumuşlar Sokak- Cihangülü Sokak ve Dayıbey Sokak'tan güzergahlarına devam edecektir. Dönüşlerde de aynı caddeler ve sokaklar kullanılacaktır.
Siyah 16 numaralı otobüs hattı: Ertuğrulgazi Caddesi- Birlik Caddesi- Ulusal Egemenlik Bulvarı- Okumuşlar Sokak- Cihangülü Sokak- Şendere Sokak- Sümerler Sokaktan güzergahlarına devam edecektir. Dönüşlerde de aynı caddeler ve sokaklar kullanılacaktır.
Mavi 17 numaralı otobüs hattı: Birlik Caddesi trafiğe kapandığı için Mavi 17 seferden kaldırılmıştır.
38 numaralı otobüs hattı: Karagözler yolu – Tombakzade Caddesi- Gündüz Ökçün Caddesi'nden güzergahına devam edecektir. Dönüşlerde de aynı caddeler ve sokaklar kullanılacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.