BU NASIL VİCDAN

BU NASIL VİCDAN
Alkollü olarak girdiği evde karşılaştığı 8 aylık hamile olan 24 yaşındaki Ö. Ç. adlı kadınının koluna bıçağı saplayıp kaçan 49 yaşındaki A.Ö. yakalandı. Ö.Ç., koluna saplı olan bıçakla hastaneye kaldırıldı.Kırmızı...

Alkollü olarak girdiği evde karşılaştığı 8 aylık hamile olan 24 yaşındaki Ö. Ç. adlı kadınının koluna bıçağı saplayıp kaçan 49 yaşındaki A.Ö. yakalandı. Ö.Ç., koluna saplı olan bıçakla hastaneye kaldırıldı.
Kırmızı Toprak Mahallesi Tarlabaşı Sokak'ta önceki gece 23.30 sıralarında meydana gelen olayda, alkollü olduğu bildirilen A.Ö. bir apartmanda kapısı açık olan bir daireye girdi. Evde yalnız kalan 47 yaşındaki Emine Ç. gürültü üzerine daireden dışarı çıkıp alt katta oturan 25 yaşındaki oğlu Ramazan Ç. ve 24 yaşındaki gelini Ö. Ç.'a "Kömür almak için bodruma inmiştim. Evin kapısını açık unutmuş olabilirim. Evde tıkırtılar geliyor. İçeride birileri var" dedi.
Kayınvalide Emine Ç., oğlu Ramazan Ç. ve gelini Ö. Ç. üst kata çıkarak odaları kontrol etmeye başladı. 8 aylık hamile olan Özden Ç. evin salonunda A.Ö.'la karşılaşınca bağırarak dışarı çıktı. A. Ö.'da arkasından koşup sokakta yakaladığı Ö. Ç.'ın sağ koluna elindeki bıçağı saplayarak kaçtı. A. Ö., polisler tarafından olay yerinin 2 sokak ilerisinde yakalandı.
Evli bir çocuk annesi ve 8 aylık hamile olduğu belirtilen Ö. Ç. bir süre koluna saplı bıçakla yerde oturarak ambulansın gelmesini bekledi.
Kısa süre sonra olay yerine gelen 112 sağlık ekibi Ö. Ç.'ı koluna saplı bıçakla birlikte ambulansla Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürdü. Ö. Ç.'ın kolundaki bıçağın yapılan cerrahi müdahaleyle çıkarıldığı belirtildi. Hastanede tedavi altına alınan Ö.n Ç.'ın sağlık durumunun iyiye gittiği kaydedildi.
Emniyet Müdürlüğü yetkilileri A.Ö.'ın gözaltına alındığını, olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğünü bildirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.