DSP "TSK vatandaşın duygularını yansıtıyor"

DSP “TSK  vatandaşın  duygularını yansıtıyor”
Demokratik Sol Parti İl Başkanı Ayhan Kavas, son günlerde yaşanan olaylara iktidarın hiç kimseyi umursamayan tavrının neden olduğunu belirterek, "sayısal çoğunluğuyla her şeyi yapabileceğini düşünen Başbakan bu tavrıyla...

Demokratik Sol Parti İl Başkanı Ayhan Kavas, son günlerde yaşanan olaylara iktidarın hiç kimseyi umursamayan tavrının neden olduğunu belirterek, "sayısal çoğunluğuyla her şeyi yapabileceğini düşünen Başbakan bu tavrıyla ülkemizi uçurumun kenarında getirmiştir" dedi. Kavas açıklamasında şu görüşleri dile getirdi:
"Türk Silahlı Kuvvetleri'nin yayınladığı bildiri vatandaşlarımızın büyük çoğunluğunun da düşüncelerini yansıtmaktadır. Daha önce, bu halkın yaptığı uyarıları, ayrıca siyasi partilerin ve sivil toplum kuruluşlarının uyarılarını dikkate almayanlar bu olayın yaşanmasına neden olmuştur. Bir an önce seçim yapılması artık son çare değil, tek çaredir. Bu bağlamda Demokratik Sol Parti ülkemizin ve geleceğimizin selameti açısından sözüyle değil, özüyle seçim işbirliğine hazırdır."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.