EL EMEĞİ GÖZ NURU ÜRÜNLER SERGİDE

EL EMEĞİ GÖZ NURU ÜRÜNLER SERGİDE
Âlâ Kadınlar El Sanatları Sergisi’nde altı kursiyer kadının ürettiği el emeği göz nuru ürünler, Atilla Özer Karikatürlü Ev’de sergilenerek satışa çıkarıldı. Yoğun ilgi gören serginin açılışını Han Belediye Başkanı Erdal Şanlı gerçekleştirdi.

Emekli öğretim görevlisi olan ve 10 yıldır el sanatlarıyla ilgili olan Nur Önder öncülüğünde düzenlenen ‘Âlâ Kadınlar El Sanatları Sergisi’nde altı kursiyer kadının ürettiği el emeği göz nuru ürünler, Atilla Özer Karikatürlü Ev’de sergilenerek satışa çıkarıldı.

Yoğun ilgi gören serginin açılışını Han Belediye Başkanı Erdal Şanlı gerçekleştirdi. El emeği göz nuru kâğıt ip çanta, rölyef çalışmaları, doğal taş takılar ve el örgüsü şalların bulunduğu sergi 1 Nisan saat 18.00 sona erecek.

HER ŞEY KADINLARIN ÜRETTİĞİ EL EMEĞİ GÖZ NURU ÜRÜNLER

Tüm Eskişehir halkını sergiye beklediklerini ifade eden Nur Önder, “Emekli öğretim görevlisiyim. 10 yıldan beri el sanatları ile ilgiliyim. Bu sene bir kurs açtık altı kadın arkadaşımızla birlikte. Birçok el emeği ürün üretiyoruz ama kursiyerlerimiz çok başarılı olunca sergi açmak istedik. Her kursiyerimizin bir emeği var. Kurstan çıkan kadınların el emeği tüm ürünleri burada sergileyerek satışa çıkardık. Sergide kâğıt ip çanta, rölyef çalışmaları, doğal taş takılar, el örgüsü şallarımız var, hepsi kadınların el emeği” dedi.

“BÖYLE ETKİNLİKLERİN DEVAMI GELMELİ”

Serginin açılışını yapan Han Belediye Başkanı Erdal Şanlı, “Çok kıymetli kadın kardeşlerimiz ve Nur Hanım ve arkadaşlarıyla birlikte kadınların el emeklerini değerlendirmek açısından verdiği kurslarla birlikte kadınların ürettikleri bu sergiyi açıyoruz. Böyle güzel çalışmalar yaparak kadınların el emeklerini sunmak çok güzel bir şey. Hayırlı uğurlu olsun diyoruz ve bu tür etkinliklerin çoğalması dileğiyle” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.