"Eskişehir sevdalısıyız"

“Eskişehir sevdalısıyız”
MHP Merkez İlçe Başkanı Gürol Yer, partilerine olan katılımın artarak sürdüğünü söyledi. Yer ayrıca büyük Eskişehir sevdası için çalıştıklarını söyledi.MHP Eskişehir Teşkilatı olarak uzun zamandır sürdürdükleri...

MHP Merkez İlçe Başkanı Gürol Yer, partilerine olan katılımın artarak sürdüğünü söyledi. Yer ayrıca büyük Eskişehir sevdası için çalıştıklarını söyledi.
MHP Eskişehir Teşkilatı olarak uzun zamandır sürdürdükleri yerel öncelikli çalışmalarının aynı tempoda devam ettiğini belirten Gürol Yer, "Eskişehir il nüfusunun yüzde 73.3'ü merkez ilçede toplanmıştır. Böyle olunca faaliyet ve çalışmalarda yoğunluğun merkezde yapılması önemle gerekmektedir. Teşkilatımız bu düşünce ile 29 Nisan – 6 Mayıs tarihlerinde oluşturduğu 7 ekip ile 15 güzergahta merkez ilçemize bağlı 102 köyü ziyaret etmiştir" dedi. Ziyaretlerinin amacının gidilen tüm köylerde istatistiksel ve yaşamsal tespitler yapıp, bunları yazılı rapor olarak düzenlemek ve teşkilatın hafızasında tutmak olduğunu kaydeden Yer, "Milliyetçi hareketin iktidarında tespit edilen her sorunun, gereksiniminin çözümüne bugünden vakıf olmamıza yönelik bir hafıza kazanmaktayız. Yine teşkilat olarak gittiğimiz her köyden ziyaretimiz sebebiyle hediyelerin en anlamlısı olan Türk bayrağını teslim ederek ayrıldık" diye konuştu.
Öte yandan MHP'de aday adaylığı için müracaat süresinin dolduğu öğrenildi. MHP'de 18 aday adayının başvuru yaptığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.