Kadın Meclisi'nde eğitimler sürüyor

Kadın Meclisi’nde eğitimler sürüyor
Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı tarafından hayata geçirilen Odunpazarı Belediyesi Kadın Meclisi, 15 günde bir, farklı konular ele alınarak, alanında uzman bir eğitmen tarafından gerçekleştirilen hizmet içi eğitimlerine...

Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı tarafından hayata geçirilen Odunpazarı Belediyesi Kadın Meclisi, 15 günde bir, farklı konular ele alınarak, alanında uzman bir eğitmen tarafından gerçekleştirilen hizmet içi eğitimlerine devam ediyor.
Hizmet içi eğitimlerin bu haftaki konusunu Depresyon Nedir? Depresyonla Nasıl Başa Çıkılabilir? Kimler Depresyona Yakalanabilir? Soruları ve cevapları oluştururken, eğitimi Devlet Hastanesi Eğitim Hemşiresi Elvan Ulutürk verdi. Çağın hastalığı depresyonun anlatıldığı seminere eksiksiz katılan Kadın Meclisi üyeleri depresyon konusunda geniş çaplı eğitim aldılar.
Eğitim seminerlerinin kendilerine ve kişisel gelişimlerine büyük katkılar sağladığını, her hafta farklı bir konu hakkında aydınlatıcı bilgiler edindiklerini söyleyen Kadın meclisi üyeleri, duydukları memnuniyeti belirterek Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı' ya teşekkür ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.