Kano yarışları için son hazırlıklar

Kano yarışları için son hazırlıklar
Eskişehir’i bir su sporları merkezi yapma hedefinde olan Büyükşehir Belediyesi Türkiye’nin kano sporcularını bir kez daha Porsuk’ta buluşturmaya hazırlanıyor. Bu yılki yarışlar 19 Mayıs Cumartesi günü 14.00 ve 17.00 saatleri...

Eskişehir'i bir su sporları merkezi yapma hedefinde olan Büyükşehir Belediyesi Türkiye'nin kano sporcularını bir kez daha Porsuk'ta buluşturmaya hazırlanıyor.
Bu yılki yarışlar 19 Mayıs Cumartesi günü 14.00 ve 17.00 saatleri arasında Gençlik Kupası ve 20 Mayıs Pazar günü yine aynı saatte Porsuk Kano Maratonu olarak iki ayrı kategoride yapılacak.
Bu yıl ayrıca Türkiye'de bir ilk daha gerçekleştirilecek ve Dragon Bot Yarışları Gösterisi düzenlenecek.
Etkinlikler ile ilgili bilgi veren Büyükşehir Belediyesi Sosyal Projeler Koordinatörü Tugay Aladağ 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın Porsuk Çayı'nda yapılacak olan kano yarışları ve dragon yarışları ile daha da renkleneceğini söyledi.
Yarışlar boyunca Porsuk Çayı üzerine kurulacak özel sahnede de konserler düzenleneceğini ifade eden Aladağ "Tüm halkımızı Tülomsaş önü ile Köprübaşı arasında yapılacak olan ve birbirinden zevkli mücadelelere sahne olması beklenen Kano ve Dragon Yarışları'nı izlemeye davet ediyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.