KİMYASAL PEELİNG İLE YENİ BİR CİLT

KİMYASAL PEELİNG  İLE YENİ BİR CİLT
Acıbadem Eskişehir Hastanesi Deri Hastalıkları Uzmanı Dr. Hülya Sağlam , pürüzsüz bir cilt isteyenlere, Kimyasal Peeling önerdi. Kimyasal Peeling’in cildi canlandırmak amacıyla uygulanan kimyasal maddelerle cildin hasarlı üst...

Acıbadem Eskişehir Hastanesi Deri Hastalıkları Uzmanı Dr. Hülya Sağlam , pürüzsüz bir cilt isteyenlere, Kimyasal Peeling önerdi.
Kimyasal Peeling'in cildi canlandırmak amacıyla uygulanan kimyasal maddelerle cildin hasarlı üst kısmının "soyulması" işlemi olduğunu anlatan Dr. Sağlam, " Bu şekilde daha parlak, genç, temiz bir cilt görünümü kazanılır. Bu yöntem ile cilt adeta yeniden hayat kazanır." dedi.Acıbadem Eskişehir Hastanesi Deri Hastalıkları Uzmanı Dr. Hülya Sağlam, "Kimyasal peelingler, hastanın günlük yaşam aktivitesini etkilemeden cildindeki düzensizlikleri, leke, akne, iz ve ince kırışıklıkları gidermeyi amaçlıyor. Kimyasal Peeling cildin üst tabakasında kimyasal maddeler uygulaması ile en dış tabakanın tahrip edilerek, kimyasal olarak yanık oluşturma işlemidir" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.