"Kutuplara ayırıyorlar"

“Kutuplara ayırıyorlar”
BBP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Destici, partisinin il binasında düzenlediği basın toplantısında seçim gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Siyasi ortamın gerginliklerle devam ettiğini belirten Destici, iktidar ve...

BBP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Destici, partisinin il binasında düzenlediği basın toplantısında seçim gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Siyasi ortamın gerginliklerle devam ettiğini belirten Destici, iktidar ve muhalefet partisinin halkı kutuplara ayırarak menfaat sağlamak istediğini kaydetti. Siyasi gerginliğin Cumhurbaşkanlığı seçimleriyle başladığını dile getiren Destici: " Hem iktidar hem de muhalefet partisi bu gerginlik ortamından yararlanmak istemektedir. Ülkemizde tehlikeli bir oyun sergilenmektedir. AB ve dış ülkeler de bunu desteklemektedir" dedi.
Devlet ve milletin vazgeçilmez iki unsur olduğunu kaydeden Destici: " Devlet ve millet birbirine güvenmeli ve bu güvenini birbirlerine karşı göstermelidir. Aksi halde milli birlik tehlike altına girer. Partimiz en başından tavrını net olarak ortaya koymuştur. İktidar yanlış yapabilir ve ekonomik anlamda halkın problemlerini çözemeyebilir. Ancak bunların hiçbiri millet iradesine müdahaleyi gerektirmez" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.