"Menfez kapatma resmen intihardır"

“Menfez kapatma resmen intihardır”
Eskişehir Doğalgaz Denetim Şirketi (ESGAZ) Genel Müdürlüğü çalışmaları değerlendirirken doğal gaz kullanan abonelere de uyarıda bulundu.Eskişehir’de doğalgaz kullanımının giderek arttığına dikkat çeken ESGAZ genel müdürü...

Eskişehir Doğalgaz Denetim Şirketi (ESGAZ) Genel Müdürlüğü çalışmaları değerlendirirken doğal gaz kullanan abonelere de uyarıda bulundu.
Eskişehir'de doğalgaz kullanımının giderek arttığına dikkat çeken ESGAZ genel müdürü İsmail Karahan, "106 bin aboneden 264 bin aboneye ulaştık" dedi. Genel müdür ardımcılarınn da katıldığı toplantıda konuşan genel müdür Karahan, zehirlenme olaylarına karşıda vatandaşların gerekli önlemleri almalarını istedi. Genel Müdür Karahan, "Menfez borusunu soğuk geliyor diye kapatmak resmen intihardır. Baca temizliğinin yapılması şart. Bu kurallara uyulduğu takdirde üzücü olaylar yaşanmayacaktır" dedi. Karahan, "ESGAZ olarak ayrıca İstanbul-Ankara'dan sonra kaçak arama aracı satın alındı.ESGAZ olarak masraftan kaçınmıyoruz. Kaçaklar alınan bu araç sayesinde zamanında tespit ediliyor. Araç 30 km. hızla çalışıyor" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.