MHP adayları odaları ziyaret etti

MHP adayları odaları ziyaret etti
Seçim çalışmalarını sürdüren MHP Eskişehir teşkilatı, ilçe beldelerin yanı sıra il merkezinde çalışmalarını yoğunlaştırdı. Seyitgazi ilçesinden sonra kente dönüp Orhangazi mahallesinde vatandaşlarla sohbet eden MHP...

Seçim çalışmalarını sürdüren MHP Eskişehir teşkilatı, ilçe beldelerin yanı sıra il merkezinde çalışmalarını yoğunlaştırdı. Seyitgazi ilçesinden sonra kente dönüp Orhangazi mahallesinde vatandaşlarla sohbet eden MHP Milletvekili adayları, projeleri hakkında açıklamalarda bulundu.
Dün sabahta, ilk olarak Esnaf ve sanatkarlar odasını ziyaret edip oda Başkanı Ekrem Birsen ve yönetim kurulu üyeleriyle görüşen MHP adayları, esnafın, AKP hükümeti döneminde sürekli kepenk kapattığını vurguladılar. MHP il başkanı Hayri Önder, " Rakamlar asla yalan söylemiyor. Ülke genelinde 5 yılda 902 Bin esnafımız kepenk kapamıştır. Bu olumsuzluktan ilimizde almıştır. Esnafı, çiftçiyi, dar gelirliyi, kısaca toplumun her kesimini hayal kırıklığına uğratan bu hükümetten Aziz milletimiz 22 Temmuz tarihinde kurtulacaktır. " dedi.
MHP Eskişehir Milletvekili adayları, Beytullah Asil, İrfan Ünver, Ruhsar Demirel, Oğuz Sever, İsmet Yücel ve Turhan Kaya daha sonra Ziraat odası, sakatlar derneği ve işçi emeklileri derneğini ziyaret ederek yetkililerden sorunları hakkında bilgiler aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.