MHPli vekil Bal'ın oğlu hakim karşısında

MHPli vekil Bal’ın oğlu hakim karşısında
Eskişehir’de otomobille çarparak bir kadının ölümüne, oğlunun ise yaralanmasına sebep olmakla suçlanan MHP Genel Başkan Yardımcısı Faruk Bal’ın oğlunun yargılanmasına başlandı.1. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki ilk duruşmaya...

Eskişehir'de otomobille çarparak bir kadının ölümüne, oğlunun ise yaralanmasına sebep olmakla suçlanan MHP Genel Başkan Yardımcısı Faruk Bal'ın oğlunun yargılanmasına başlandı.
1. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki ilk duruşmaya tutuksuz yargılanan Türkmen Ali Bal ile avukatları, kazada ölen Melek Oğuz'un eşi Osman Oğuz ile yakınları katıldı.
Duruşmada ifade veren Bal, "Çevre yolundan Ankara istikametine gidiyorduk. Batçıkta sağ taraftaki kamyonun önünde maktuleyi ve mağduru gördüm. Her şey bir saniyede oldu. Suçlamaları kabul etmiyorum. Ben kadına yolda çarptım, kaldırımda değil" dedi.
Ölen Melek Oğuz'un kazadan yaralı olarak kurtulan oğlu Sefa Oğuz ise, "Yolun karşısına geçiyorduk. Tam orta refüje çıkacaktık ki otomobil bize çarptı. Şikayetçiyim" diye konuştu. Savcı ise deliller ışığında savcı davalının 'taksirle ölüme ve yaralamaya neden olmak' suçundan 4 yıldan 10 yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılmasını talep etti.
Mahkeme heyeti daha sonra , duruşmayı kaza yerinde keşif yapılması için ileri bir tarihe erteledi. Buna göre, kazanın meydana 71 Evler Mevki yaya üst geçidi bölgesinde 28 Kasım 2012'de tarihinde keşif yapılacak.
4 ay önce meydana gelen trafik kazasında, Eskişehir'de yapılan il kongresine katılan MHP Genel Başkan Yardımcısı Faruk Bal'ın da içinde bulunduğu ve oğlu Türkmen Ali Bal'ın kullandığı özel otomobil, 71. Evler Mahallesi'nde yolun karşısına geçmek isteyen Melek Oğuz ve oğlu Sefa Oğuz'a çarpmış, kazada ağır yaralanan anne hastanede hayatını kaybetmiş, oğlu ise yaralı olarak kurtulmuştu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.