MİLLETVEKİLİ KOCA "VERDİĞİNİZ SORUMLULUĞU ÇÖZÜMLER ÜRETEREK YERİNE GETİRİYORUZ"

MİLLETVEKİLİ KOCA “VERDİĞİNİZ SORUMLULUĞU ÇÖZÜMLER ÜRETEREK YERİNE GETİRİYORUZ”
AK Parti Tepebaşı İlçe teşkilatının organize ettiği Fevziçakmak Mahallesi iftar programı, Eskişehir Milletvekili Salih Koca, İlçe Başkanı Vahap Ata, il, ilçe ve gençlik kolları yönetim kurulu üyeleri ve mahalle sakinlerinin...

AK Parti Tepebaşı İlçe teşkilatının organize ettiği Fevziçakmak Mahallesi iftar programı, Eskişehir Milletvekili Salih Koca, İlçe Başkanı Vahap Ata, il, ilçe ve gençlik kolları yönetim kurulu üyeleri ve mahalle sakinlerinin yoğun katılımıyla gerçekleşti.
AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Vahap Ata, "AK Parti her an halkıyla beraberdir. Halkımızın sevincinde de, üzüntüsünde de yanında olmak bizim görevimizdir" dedi.
AK Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca programda yaptığı konuşmada, "Birlik ve beraberliğin pekiştiği Ramazan Ayında sizlerle bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyorum.Halkımızla aramıza mesafeler koymadan tüm teşkilatımızla birlikte sizlerin arasındayız.Bize verdiğiniz sorumluluğu sizlerin dertlerini dinleyerek ve çözüm üreterek yerine getiriyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.