Sivil Savunma günü kutlandı

Sivil Savunma günü kutlandı
Sivil savunma günü dün düzenlenen bazı etkinliklerle kutlandı. Sabah vilayet alanında Atatürk anıtına çelenk konulması ve saygı duruşu ile başladı. Daha sonra etkinlikler Gazi Meslek Lisesi’nde devam etti. Sivil Savunma Müdürlüğü...

Sivil savunma günü dün düzenlenen bazı etkinliklerle kutlandı. Sabah vilayet alanında Atatürk anıtına çelenk konulması ve saygı duruşu ile başladı. Daha sonra etkinlikler Gazi Meslek Lisesi'nde devam etti.
Sivil Savunma Müdürlüğü tarafından düzenlenen okullar arası "Sivil Savunma ve Önemi" konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışmasının ödülleri dağıtıldı. Düzenlenen ödül törenine Vali Yardımcısı Ziya Güler, Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, Sivil Savunma Müdürlüğü yetkilileri, okul idarecileri ve öğrenciler katıldı.
Törende bir konuşma yapan Vali Yardımcısı Ziya Güler, deprem bilincinin sürekli artırılması gerektiğini belirterek, bu bilincin topluma yerleşmesinde eğitimin önemine değindi. Türkiye'nin bir deprem ülkesi olduğunu ve depremle yaşamaya alışılması gerektiğini hatırlatan Güler, depremlerden en az zararla kurtulmanın hesapları içerisinde olunması gerektiğini söyledi. Törende daha sonra dereceye giren Deniz Kocaharzem, Eda Arabacı, Sefa Sayman, Gül Eda Karabulut, A. Faruk Saçar ve Ali Boztepe'ye ödülleri verildi. Bisiklet, deprem çantası ve kırtasiye setinden oluşan ödülleri ise Odunpazarı Belediyesi karşıladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.