Sivrihisar’da kültür ve sanat buluşacak

Sivrihisar’da kültür ve sanat buluşacak
9. Sivrihisar Uluslararası Nasreddin Hoca Kültür ve Sanat Festivali, 11-13 Temmuz tarihleri arasında üç gün boyunca müzik, dans, lezzet ve kahkaha dolu etkinliklerle katılımcılara unutulmaz anlar yaşatacak.

Eskişehir’in kültürel mirası Sivrihisar, bu yıl 9’uncusu düzenlenecek olan Uluslararası Nasreddin Hoca Kültür ve Sanat Festivali’ne ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 11-12-13 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilecek festival, tarih, kültür ve eğlenceyi bir araya getirerek katılımcılara unutulmaz üç gün yaşatacak.

Festival kapsamında; konserler, dünyadan halk dansları, sahne gösterileri, el emeği ürünlerin yer aldığı stantlar, yöresel tatlar, sportif etkinlikler, geleneksel çocuk oyunları ve çok daha fazlası Sivrihisar sokaklarını renklendirecek. Nasreddin Hoca’nın torunları olarak geçmişi yaşatıp geleceğe aktarmayı hedeflediklerini belirten organizasyon yetkilileri, “Sanata, kültüre ve kahkahaya doyacağınız bu büyük buluşmaya herkesi bekliyoruz” diyerek tüm Eskişehirlileri ve çevre illerden gelecek misafirleri davet etti.

Kaynak: Haber Merkezi

Etiketler :