STK'LAR AK PARTİ İÇİN SANDIĞA GİTTİ

STK’LAR AK PARTİ İÇİN SANDIĞA GİTTİ
Sivil toplum örgütlerinin görüşlerinin alınması amacıyla yapılan çalışmada oy pusulası hazırlanarak, Eskişehir’de vekil olarak görmek istedikleri ilk 6 kişiyi yazmaları istendi. AK Parti Eskişehir Seçim İşleri Başkanı...

Sivil toplum örgütlerinin görüşlerinin alınması amacıyla yapılan çalışmada oy pusulası hazırlanarak, Eskişehir'de vekil olarak görmek istedikleri ilk 6 kişiyi yazmaları istendi.
AK Parti Eskişehir Seçim İşleri Başkanı Pınar Turhanoğlu Gücüyener, yaptığı açıklamada, ülke genelinde il il bunun yapıldığını ve ilk kez böyle bir uygulama gerçekleştirildiğini söyledi. Gücüyener, " Sivil toplum kuruluşları olan sendikalar, meslek odalar, vakıf ve derneklere 'kimi milletvekili görmek isterseniz' ucu açık bir soru ile görüşlerini alıyoruz. İlin milletvekili âdeti kadar isim yazılabilir veya daha az aday adayın ismi yazılabilir. Burada isim sadece AK Parti aday adaylarının isimleri ile ilgili değil. İstedikleri isimleri yazabilirler, yani milletvekili olarak görmek istedikleri kişilerin isimlerini yazabilirler" dedi.
Oy pusulanın zarfa konulup ağzının kapatılacağını belirten Seçim İşleri Başkanı Pınar Turhanoğlu Gücüyener, "Değerlendirmeyi biz yapmayacağız. Değerlendirmeyi milletvekillerine karar verecek kurultay yapacaktır" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.