SUAT KIZILDAĞ MHP’DEN ADAY ADAYI

SUAT KIZILDAĞ MHP’DEN ADAY ADAYI
28. Dönem Milletvekili aday adayı olan MHP’li Suat Kızıldağ, “Şehrimizde kapısı çalınmadık ev, ayak basılmadık sokak, davamızı anlatmadığımız hemşerimiz kalmayana kadar, yılmadan, yorulmadan çalışacağıma söz veriyorum” dedi.

14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleşecek olan 28. Dönem Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinin Cumhuriyetin 100. yılında en kritik seçimlerinden birisi olacağını belirten Kızıldağ, “Güzide şehrimiz Eskişehir’imize hizmet etmek için, davasına gönül verdiğim mensubiyetini yüreğimde taşıdığım MHP’ den aday adayı olarak huzurunuzdayım. MHP il yönetimimiz doğrultusunda, şehrimizde kapısı çalınmadık ev, ayak basılmadık sokak, davamızı anlatmadığımız hemşerimiz kalmayana kadar, yılmadan, yorulmadan çalışacağıma, Yüce meclisimizde milletin vekili olma vazifesi şahsıma laik görülür ise, kamu hizmetlerimde göstermiş olduğum vazife ve görev bilincimi yüce mecliste laikiyle göstereceğime şehrimizin sesi yüreği olacağıma söz veriyorum” dedi.

ADAYIMIZ BELLİ KARARIMIZ NET

Kızıldağ, “Sayın genel başkanımız, Dr. Devlet Bahçeli’nin bildirdiği gibi, ‘Bizim sevdamız Türkiye’dir, bizim mensubiyet onurumuz Türk milletidir, adayımız belli kararımız nettir.’ 14 Mayıs 2023 seçimlerinin şimdiden devletimize ve aziz milletimize hayırlı olmasını cenabı Allahtan niyaz eder, Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını diler, aziz Türk milletine siz değerli basın mensubu temsilcilerimiz vesilesi ile saygı, sevgi ve muhabbetlerimi sunarım” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.