TEHLİKELİ TIRMANIŞ

TEHLİKELİ TIRMANIŞ
Demokratik Toplum Partisi (DTP) İl Başkanlığı’na molotof kokteyli saldırısı düzenlendi. Üniversite Caddesi’nde bulunan DTP İl Başkanlığı’na, saat 01.00 sıralarında kimliği meçhul kişi ya da kişiler tarafından molotof...

Demokratik Toplum Partisi (DTP) İl Başkanlığı'na molotof kokteyli saldırısı düzenlendi.
Üniversite Caddesi'nde bulunan DTP İl Başkanlığı'na, saat 01.00 sıralarında kimliği meçhul kişi ya da kişiler tarafından molotof kokteyli atıldı. Pencere camı kırılarak içeriye atılan molotof kokteyli yangına yol açtı. Vatandaşların cam kırılma sesi duyması üzerine ortaya çıkan olayda, bahse konu yere gelen itfaiye görevlileri kapalı olan parti binası içindeki aleve, pencereden yangın söndürme tüpüyle müdahale etti. Bu esnada, molotof kokteylinin her an patlayabileceğinin söylenmesi paniğe yol açtı.
Yangın, itfaiyenin müdahalesiyle daha fazla büyümeden söndürülürken, molotof kokteylinin şans eseri patlamadığı bildirildi. DTP İl Başkanlığı binasında maddi hasara yol açan saldırı ile ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, patlamayan molotof kokteyline incelemek üzere el koydu. Olayın fail ya da faillerinin yakalanması için araştırmaların devam ettiği açıklandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.