TGB’li gençlerden “Ermeni Soykırımı” tepkisi

TGB’li gençlerden “Ermeni Soykırımı” tepkisi
Türkiye Gençlik Birliği (TGB) Eskişehir üyeleri, 24 Nisan Ermeni Soykırımı yıldönümünde Ermeni Soykırımı hakkında görüşlerini açıklamak için bir araya geldi.

Türkiye Gençlik Birliği (TGB) üyeleri Ulus Anıtı önünde bir araya geldi. Ulus anıtı önünde toplanan gençler; “soykırım yalanı Amerikan planı”, “bir Talat gider bin Talat yetişir”, “soykırım yapmadık, vatan savunduk” sloganları atarak Ermeni Soykırımı konusundaki görüşlerini açıkladı.

“TÜRK DEVRİMİNE ÇAMUR ATMAYA KALKIYORLAR”

“Türk Milletine Ermeni Soykırımıyla bir çamur atılımsak isteniyor” diyen TGB Eskişehir İl Temsilcisi Mete İrfan “Amerikan emperyalizmi bugün bizlere diyor ki; ‘siz soykırımcı bir milletsiniz, siz katliamcı bir milletsiniz’. Bugün Türkiye Cumhuriyetine, Kurtuluş Savaşı mücadelemize, Türk milletine iftira atmaya kalkıyorlar. Bugünü sözde Ermeni Soykırımın başlangıç günü olarak kabul ettirmeye çalışıyorlar. Bizler Türk gençliği olarak Eskişehir’den bu yalana meydan okuyoruz. Bu yalanla bizleri, tarihimize, Talat, Cemal, Enver Paşalara karşı hale getirmeye çalışıyorlar. Tarihimizdeki kahramanlarımızı bizlerin zihninden silmeye çalışıyorlar. Türk devrimine çamur atmaya kalkıyorlar. Biz buna izin vermedik ve asla da izin vermeyeceğiz. Onlar Talat Paşa’yı soykırımcı ilan etmeye kalktılar. Biz bugün Talat Paşayız. Biz emperyalist devletlerin yalanını Avrupa İnsan Hakları Mahkemesinde yerle bir ettik. Soykırım kararı hukuki bir terimdir. Yetkili mahkemelerin kararıyla soykırım kabul edilebilir” diye konuştu.

İrfan “Türk milletinin soykırım yapmadığı Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi tarafından teyit edildi. Bu teyitlemeyi Doğu Perinçek ve Rauf Denktaş önderliğinde, Talat Paşa Komitesinin kahramanları kazandı. Güçlü emperyalistlere rağmen, o zamanki iktidarın desteklemesi sonucu bu kararı kazandılar ve emperyalist yalanlara meydan okudular” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.