Tıp öğrencileri bakanla buluştu

Tıp öğrencileri bakanla buluştu
21 Mart 2015 tarihinde Bursa’da düzenlenen "Genç Hekimler Buluşuyor, Sağlığın Geleceğini Konuşuyor" programında Eskişehir Osmangazi Üniversitesi’ni temsil eden Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. İrfan Değirmenci ve...

21 Mart 2015 tarihinde Bursa'da düzenlenen "Genç Hekimler Buluşuyor, Sağlığın Geleceğini Konuşuyor" programında Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'ni temsil eden Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. İrfan Değirmenci ve fakülte öğrencileri Hasan Hakan Çoban, Engin Kaya, Hakan Kurt, Safa Bozkurt, Osman Uzunçam, Mihriban Aksoy, Kaan Boran, Hande Poyraz, Büşra Kantarcı ve Alparslan Saylar; Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu ile bir araya gelme fırsatı da yakaladı.
Programda ESOGÜ Tıp Fakültesi sözcüsü olarak yarım saatlik bir sunum yapan Stajyer Dr. Alparslan Saylar, fakülte öğrencilerinin görüşlerini dile getirip çözüm önerilerini anlattı. Saylar'ın dile getirdiği tespit ve öneriler başta Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu olmak üzere tüm katılımcıların takdir ve beğenisini kazandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.