Tiyatro Sevdalıları bu fırsat kaçmaz

Tiyatro Sevdalıları bu fırsat kaçmaz
Odunpazarı Belediyesi Gösteri ve Sahne Sanatları Merkezi Tiyatro Bölümü yeni dönem öğrenci ön kayıtları başladı. Vatandaşların yoğun ilgi ve isteği doğrultusunda Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı tarafından...

Odunpazarı Belediyesi Gösteri ve Sahne Sanatları Merkezi Tiyatro Bölümü yeni dönem öğrenci ön kayıtları başladı.
Vatandaşların yoğun ilgi ve isteği doğrultusunda Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı tarafından hizmete açılan ve İstanbul Tiyatro Festivali gibi önemli bir platformda ödüle layık görülerek Eskişehir'i ve Odunpazarı Belediyesini gururlandıran Tiyatro Bölümü, bu yıl da birbirinden yetenekli tiyatro tutkunlarını sahneyle tanıştıracak.
Belediye yetkilileri tarafından yapılan açıklamada; Odunpazarı Belediyesi Gösteri ve Sahne Sanatları Tiyatro Bölümüne ön kayıtların başladığı vurgulanarak gerçekleşecek ön kayıtların ardından, 4 dalda özel yetenek sınavlarının yapılacağı, sınav sonunda seçilen öğrencilerin iki yıllık eğitim almaya hak kazanacağı belirtildi.
Yapılan açıklamada; Odunpazarı Belediyesi Gösteri ve Sahne Sanatları Tiyatro Bölümü'ne kaydolan öğrencilerin alanlarında uzman konservatuar mezunu eğitimciler tarafından ciddi bir eğitime tabi tutulduğunu ve öğrencilerin 2 yıllık eğitim süreçleri sonunda Milli Eğitim Bakanlığı ve Halk Eğitim Merkezi onaylı "Uygulamalı Tiyatro Eğitimi Belgesi" almaya hak kazandıklarını vurguladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.