Tülomsaş'ın hedefi tüm Dünyaya açılmak

Tülomsaş’ın hedefi tüm Dünyaya açılmak
Kurumun geçen yılki cirosunun 137 Milyon YTL olduğunu söyleyen Avcı, bu rakamın 1.5 Milyon YTL’sinin ise kar olduğunu söyledi.Tülomsaş’ın üretimde tam yüzde 91 oranında bir artış içerisine girdiğini sözlerine ekleyen Genel...

Kurumun geçen yılki cirosunun 137 Milyon YTL olduğunu söyleyen Avcı, bu rakamın 1.5 Milyon YTL'sinin ise kar olduğunu söyledi.
Tülomsaş'ın üretimde tam yüzde 91 oranında bir artış içerisine girdiğini sözlerine ekleyen Genel müdür Avcı; "Kurumumuzda 1434 personel 2 milyon 549 bin 574 üretim saati ile çalışmaya başladı. Bu çalışma yoğunluğunu 2003 yılı ile kıyasladığımızda ortaya hangi noktaya geldiğimiz daha iyi anlaşılıyor. Bunun yanında yan sanayiye 25 milyon YTL'lik bir kaynak aktarıyoruz. Tülomsaş artık Avrupa ve Amerika'ya teklif veren bir kurum haline dönmüştür. Biz bununla yetinmeyeceğiz, Nerede Pazar varsa orada olacağız. Bakın Kuzey Afrika bugün çok büyük bir Pazar halinde. Buralarda da olacağız. İş dünyanın neresindeyse, Tülomsaş'ta orada olacak" dedi.
Tülomsaş'ın ihracatını yüzde 223 oranında artırdığına da dikkat çeken Genel Müdür Hayri Avcı 2007 yılı hedeflerini de açıkladı. Bu yıl içerisinde 47 yeni lokomotif üreteceklerini belirten Avcı, Tülomsaş'ın ilerleyen yıllarda da bu yükselişini daha da hızlı sürdüreceğini söyledi.
Brifing sonunda, Demiryol-İş Genel Başkanı Mehmet Atalay tarafından, Hızlı Balık ödülünü kutlamak için gönderilen Köstekli Saat, Şube Başkanı Çetin Bayer tarafından Avcı'ya verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.