TÜMSİAD'tan üye ziyaretleri sürüyor

TÜMSİAD’tan üye ziyaretleri sürüyor
TÜMSİAD (Tüm Sanayici Ve İşadamları Derneği) Eskişehir Şube Başkanı Ali ENGİZ ve Sektör Kurulları Komisyon Başkanı Hasan DEMİRCİ üyelerinden Temek Mühendislik sahibi Mehmet TEMEK’İ yeni iş yerinde ziyaret etti. 75. yıl...

TÜMSİAD (Tüm Sanayici Ve İşadamları Derneği) Eskişehir Şube Başkanı Ali ENGİZ ve Sektör Kurulları Komisyon Başkanı Hasan DEMİRCİ üyelerinden Temek Mühendislik sahibi Mehmet TEMEK'İ yeni iş yerinde ziyaret etti. 75. yıl Oto Sanayiciler sitesinde restore ederek açıp taşındığı yeni iş yerinde Oerlikon Kayak Makinesi, Elektrot satış bayi ve yetkili servis hizmeti veriyor.
Şube Başkanı Ali ENGİZ: "Temek Mühendislik, Eskişehir, Bilecik ve Kütahya illeri Oerlikon, Panasonic kaynak robotlarının bölge yetkili bayisi ve on iki değişik marka kaynak makinelerinin bakım, onarım ve yedek parça servisliği yapmaktadır. 2006 da kurulan Eskişehir Şubesinin Yönetim Kurulunda değişik kademelerde hizmet etmiş, şimdi de Teşkilatlanma Komisyon Başkanlığı görevini yürütmektedir. TEMEK MÜHENDİSLİK'İN sahibi Mehmet TEMEK'İ tebrik etmemek mümkün değil. KOBİ işletmeleri arasında, çağdaş niteliklerle donanmış, teknolojiyi ve yenilikleri her an takip eden TÜMSİAD Misyonuyla ön plana çıkmış bir üyemizdir" dedi. Mehmet TEMEK'TE TÜMSİAD'A layık üye olamaya çalışıyorum, dedi ve ziyaretlerinden dolayı TÜMSİAD Şube Başkanı Ali ENGİZ'E teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.