Tutmayan ellere neşter

Tutmayan ellere neşter
Tutmayan ellere neşter. Bundan yedi yıl önce geçirdiği bir rahatsızlık sonucu elleri kilitlenen genç kız sağlığına Yunusemre Devlet Hastanesinde geçirdiği başarılı bir operasyonla yeniden kavuştu.Tıbta Reyrold denilen bir...

Tutmayan ellere neşter. Bundan yedi yıl önce geçirdiği bir rahatsızlık sonucu elleri kilitlenen genç kız sağlığına Yunusemre Devlet Hastanesinde geçirdiği başarılı bir operasyonla yeniden kavuştu.
Tıbta Reyrold denilen bir hastalığa yakalanan 20 yaşındaki İnci Önce yakınları tarfıdan getirildiği Yunusemre Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.
Daha önce altı ay boyunca ilaç tedavisi ile iyileşmeyi hayal eden genç kıza hastanenin Göğüs-Kalp Damar Cerrahlarından Opr. Dr. İrfan Eser tarafından müdahalede bulunuldu.
Yedi yıl boyunca ellerini kıpırdatamayan İnce Önce, geçirdiği ve Eskişehir'de ilk defa yapılan ameliyatla rahatsızılğından kurtarıldı.
Hastanın ellerinde bulunan sinirlerin fazla çalışması sonucu bu rahatsızlığın oluştuğunu belirten Opr. Dr. İrfan Eser "Bu hastalık genelde genç bayanlarda görülüyor. Damarlardaki sinirlerin fazla çalışmasından kaynaklanıyor. Endoskopik olarak yapılan cerrahi müdahale ile fazla çalışan sinir iptal edildi. İlerlediği zaman kangrene yol açabilirdi. Hastayı ameliyattan iki gün sonra taburcu ettik" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.